Kézikocsik és anyagmozgató eszközök. Tároló dobozok állványok (hobbi-box) hosszú élettartamú, masszív.

produktion

trolleys

trolleys

Kézikocsi és szállítókocsi. Kétkerekű szállító kézikocsi, palackszállító. Palackszállító, ládaszállító, gipszkarton szállító, lépcsőnjáró kézikocsi, székszállító kézikocsi, mézeshordó szállító, hordószállító és dobogós létra.

Ládaszállító
Gipszkarton
Lépcsőnjáró
székszállító
Mézeshordó szállító
Hordószállító
dobogós létra

 

 

Workshop equipment

Workshop equipment

Műhely asztalaink csak ízelítőt nyújtanak. Az Ön elképzeléseit is megvalósítjuk, keressen bátran bennünket.

storage boxes

storage boxes
HOBBI - BOX termékcsalád

A szekrények lábakra állíthatók, egymásra rakhatók, falra akaszthatók, állványba szerelhetõk. A fiókhoz külön tartozékként vásárolható elválasztó lemez, mely a fiókot két-három-négy részre osztja. A közepes fiókok kereszt és hossz irányban oszthatók, a nagyfiókok kereszt irányba 3-4 részre tagolhatók.
Standard kivitelnél a fiókok víztiszta sztirolból, a szekrény fém részei acéllemezbõl, mûanyag porszórással készülnek. A porszórás színe: RAL-7035 lágy világosszürke. Eltérõ szín külön rendelésre, RAL színszám meghatározásával lehetséges.
A termékekre 1 év teljeskörû garanciát, 3 év szavatosságot vállalunk, alkatrész utánpótlást 5 évig biztosítunk.

unique products

unique products

Az egyedi termékek cím alatt olyan speciális dolgokat talál, melyet valaki már kigondolt, mi megterveztük és elkészítettük. Ön is nyugodtan keressen meg elképzeléseivel, amiben tudunk segítjük elképzelése megvalósítását.

RAL színskála

RAL színskála

Itt kiválaszthatja milyen színű terméket szeretne. A termékek műszaki adata tartalmazza a standard szín RAL számát. Amennyiben eltérő igénye van, kérjük jelezze.

Forgatható állványok

Forgatható állványok

Asztali, 1 - 2 - 3 emeletes kivitelben.

kerekek

kerekek